Leirintä  

Vaunualue | HINNASTO

Vaunualue
Leirintäalueemme on ollut vuosien ajan karavaanareiden suositusalue. Haluamme tarjota asiakkaillemme siistin, tasokkaan ja viihtyisän majoituksen. Huoltorakennuksemme on remontoitu hiljattain. Remontoitu rantasauna sai kaverikseen kesällä 2006 uuden perinteisen rantasaunan, jotta voimme palvella Teitä paremmin.

Leirintäpaikkamme sijaitsevat väljästi tasaisessa mäntykangasmaastossa. Suurin osa paikoista ovat rannan tuntumassa järvinäköaloineen. Keittiö-, suihku- ja WC-rakennukset sekä lasten leikkipaikat sijaitsevat lähietäisyydellä. Kaikki palvelut ovat käytettävissäsi leirintämaksun hinnalla. Alue on tasainen ja siellä on helppo liikkua pyörätuolilla ja lastenrattaiden kanssa. Inva-WC ja lastenhoitohuone ovat kahvilarakennuksen yhteydessä.

Vaikka alue olisi täynnä, se tuntuu viihtyisältä, sillä jokaisella on mukavasti omaa tilaa ja huoltorakennuksissa riittää kapasiteettiä.

Telttailu

Telttailijoille on varattu tasainen nurmialue rannasta. Keittiö-, suihku- ja WC-rakennukset sekä lasten leikkipaikat sijaitsevat lähietäisyydellä. Kaikki palvelut ovat käytettävissäsi leirintämaksun hinnalla.

HINNASTO