Oravareitti
Jokikalastusretki
Melontahinnasto
Kalastusretket
Kalastusvälinehinnasto
Melonta ja pyöräilyretket

Lataa esite Oravareitistä

MELONTA- JA PYÖRÄILYRETKET

JÄRVIMELONTAA JUKAJÄRVELLÄ / PATTOIN PERINTÖTALOON TUTUSTUMINEN

Tämän erinomaisesti perheillekin soveltuvan reitin voi meloa tai soutaa soutuveneellä.

Matkaan lähdetään Campingiltä ja rantaudutaan Kettulaan Pattoin rantaan. Laavulla voi viettää tovin vaikka grillitulien äärellä. Patikkamatkaa talolle on vajaa kilometri, rauhoitetun luonnonsuojelumetsän poikki. Perintötalon esittely on mielenkiintoinen ja johdattaa tutustumaan maatilan pitoon 1800-luvun alkupuolelta alkaen. Paluumatka Campingille Jukajärveä pitkin sujuukin mukavia muistoja makustellen!

Reitin hinta aikuiselta 40 euroa, lapsilta 20 euroa ja perheeltä max 120 euroa.

Kalliosaaren levähdyspaikalla voit kohdata luonnon parhaimmillaan.

JÄRVIMELONTAA SALAJÄRVELLÄ

Kun haluat yhdistää omaehtoisen melontapäivän ja rauhallisen levähdyspaikan, on reitti KALLIOSAAREEN sitä parhaimmillaan! Matka käynnistyy Campingiltä, josta autolla tai vaikka polkupyörä vuokraamalla siirryt Kannashovin rantaan Taipaleessa. Sopivasti järvireitin puolivälissä on taukopaikka saaressa. Varustus sallii nuotioruokailun ja jopa yöpymisen joko laavussa tai teltassa.

Kahden hengen intiaanikanoottivuokra varusteineen 40 euroa.
Kajakkivuokra 30 euroa.
Lisähintaan polkupyörä Campingiltä 15 eur/kpl.

Polkupyörällä pääset Juvan hienojen maisemien ja nähtävyyksien äärelle.

POLKUPYÖRÄRETKI VEHMAA - KIRKONKYLÄ - PARTALA

Juvan nähtävyyksiin voi tutustua myös pikkuisen kuntoilemalla. Vuokraa polkupyörä Campingiltä, ja kipaise Vehmaan Butikenin kautta kirkonkylään; Juvan harmaakivikirkko on nähtävyys jos mikä! Wehmaan kartanon hallitsijasuvun Georg Grotenfelt on urakoinut kirkon vuonna 1863. Edelleen noin kilometrin matkan päässä on Partalan museoalue, jossa Juvan museo, Juvan Karjalaisten museo sekä Galleria Kuninkaankartano. Esillä on teoksia ja esineitä Juvan esihistorialliselta ajalta. Partalan kartanon ravintola, kahvila ja seitsemän hotellihuonetta on nykyaikaiseksi saneerattuja tiloja, joissa luonnistuu isommatkin perhejuhlat tai yritystilaisuudet.

Polkupyörävuokra 20 eur/henkilö, sisältäen museoiden pääsymaksut.