Tekemistä  

kanootti

golf
leikki
kota
pyora


Juva Campingilla on monipuoliset palvelut perheelle. Meillä nauttivat olostaan niin perheen pienimmät kuin aikuisetkin, aina mummosta vaariin.

Uudistunut kahvila

Uudistuneessa kahvilassamme on reilusti tunnelmallista oleskelutilaa niin sisällä ja kuin ulkoterassilla.

Voit viettää lepposia hetkiä kahvikupin ja leivonnaisen, ruoka-annosten tai maukkaan aamupalan ääressä, lueskellen päivän lehtiä tai vain seuraten alueen tapahtumia. Ja muistathan suussa sulavat mustikkapiirakkaamme vaniljakastikkeessa! Kahvilassamme on myös keskiolutoikeudet.

Kahvilasta voit myös lainata pelivälineitä, potkulautoja ja surffata netissä maksutta.


Uimaranta

Uiminen on tärkeä osa lomakivaa. Upealla hiekkarannalla voi nauttia auringosta koko päivän. Uimaranta on matala ja soveltuu hyvin myös pienemmille lapsille.


Vuokraamo

Vuokraamomme palvelee lomailijoita monipuolisesti.
Kahvilastamme voit vuokrata mm:

Vesimeininkeihin ja -retkeilyyn:

 • pulpettivene
 • kanootit
 • soutuveneet

Maanteitä pitkin:

 • polkupyörät

Lue lisää vuokraamosta.

Hinnasto


Maksutta käytössäsi

 • kävelysauvoja
 • potkulautoja
 • pelivälineitä (sulkapallo, petanque..)
 • lautapelejä

Minigolf

Kahvilan lähellä on uusi 9-ratainen minigolf pelikenttä. Mailoja ja palloja vuokrataan kahvilasta.


Leikkipaikat, pelikenttä

Leirintäalueella kaksi lasten leikkipaikkaa, joissa on keinuja, liukumäki, hiekkalaatikko ja muita aktiviteetteja. Pelikentällä pääsee pelaamaan sulka- ja lentopalloa.


Melomaan Oravareitille!

Luonnonkaunis Oravareitti soljuu jokia, pikkujärviä ja koskia pitkin Juvalta Sulkavalle. Reitti soveltuu mainiosti vasta-alkajille sekä perheille. Turvallisen reitin varrella on taukopaikkoja, majoitus- ja ruokapalveluja sekä nähtävyyksiä.

Meiltä voit vuokrata kanootin ja varusteet. Perehdytämme melojat reitille ja toivomuksienne mukaan kuljetuspalvelumme noutaa teidät takaisin lähtöpisteeseen!

Lue lisää


Lähialueen palvelut

Juva Camping sijaitsee vireän Vehmaan liikealueen ja Juvan keskustan puolessa välissä. Vehmaan risteysalueella matkaa 700 metriä ja keskustaankin vain reilut 2 kilometriä.

Vehmaan alueella on monenlaisia palveluita:

 • Jocca naistenvaatteiden myymälä
 • ABC-liikenneasema, joka on auki 24 h. ABC-asemalla myös S-Market
 • ihana Q-point lahja- ja sisutuskauppa,

Juvan keskustan palvelut ovat kaupungin tasoa. Päivittäistavarakauppojen lisäksi löydät sieltä ravintoloita, kirjakaupan, vaateliikkeitä, elektroniikkaa, leluja, urheiluvaatteita ja -välineitä, kampaamoja, hierojia, apteekin ja paljon muuta.

Juvalla kannattaa tutustua myös Butiken på Landet vaatekauppaan Wehmaan kartanon vanhassa tallissa. Se on vanhaan talliin sisutettu upea kauppa, jossa laadukkaita käyttövaatteita Euroopan parhailta valmistajilta. Matkaa Juva Campingilta vain 3 kilometriä Pieksämäen suuntaan.

Wanhan ajan tunnelmaa kosken kainalossa henkii Rapion Mylly, jossa ihana kesäkahvila. Kahvilassa on myllyn omista tuotteista leivottuja leivoksia ja myllypuodissa sekä lähialueen kaupoissa lisäaineettomia tuoreita myllytuotteita. Rapion Myllyteatterissa korkeatasoiset teatteriesitykset jatkuvat tänäkin kesänä.


Juvalla tapahtuu

Juvalla tapahtuu koko kesän. Tässä on linkki Juvan tapahtumakalenteriin. Voit poimia sieltä parhaat lomakivat. http://www.juva.fi


Suosittelemme

Rapion tuote

Q-point

Hasamäki

Visulahti

Anttolanhovi

Kenkävero

Korhola Holiday