Aktiviteetit

Juva Campingilla on monipuoliset palvelut perheelle. Meillä nauttivat olostaan niin perheen pienimmät kuin aikuisetkin, aina mummosta vaariin.

Kahvila-ravintola

Kahvilassamme on reilusti tunnelmallista oleskelutilaa niin sisällä ja kuin (HUOM. katetulla!)  ulkoterassilla.

Voit viettää leppoisia hetkiä kahvikupin ja leivonnaisen, grilliruoka-annosten tai maukkaan aamupalan ääressä,  tai vain seuraten alueen tapahtumia. Ja muistathan suussa sulavat, vuodenaikojen mukaiset piirakkamme omasta keittiöstä! Kahvilassamme on myös anniskeluoikeudet.

Kahvilasta voit myös lainata pelivälineitä ja potkulautoja. Minigolfvälineiden vuokraus myös kahvilasta.

Monipuolista tekemistä kaikenikäisille

Uimaranta

Uiminen on tärkeä osa lomailua. Upealla hiekkarannalla voi nauttia auringosta koko päivän. Uimaranta on matala ja soveltuu hyvin myös pienemmille lapsille. SUP-lautailu on saapunut meillekin! Nautiskele leppoisasti aurinkoisen matalan rannan tuntumassa, tai suppaile kauemmas ihanan Jukajärven seutuja tutkaillen.

Minigolf

Kahvilan lähellä on 9-ratainen minigolf pelikenttä. Mailoja ja palloja vuokrataan kahvilasta.

Leikkipaikat, pelikenttä

Leirintäalueella kaksi lasten leikkipaikkaa, joissa on keinuja, liukumäki, hiekkalaatikko ja muita aktiviteetteja. Pelikentällä pääsee pelaamaan sulka- ja lentopalloa sekä heittelemään frisbee-golfia.

Maksutta käytössäsi

 • potkulautoja
 • pelivälineitä (sulkapallo, petanque..)
 • lautapelejä

Vuokraamo

Vuokraamomme palvelee lomailijoita monipuolisesti. Kahvilastamme voit vuokrata mm:

 • pulpettivene
 • kanootit
 • soutuveneet
 • SUP-lautoja
 • sähköavusteiset maastopyörät
 • polkupyörät

> Lue lisää! Täältä löydät myös vuokraamon hinnat.


Osallistu melontaretkille tai lähde melomaan Oravareitille!

Luonnonkaunis Oravareitti soljuu jokia, pikkujärviä ja koskia pitkin Juvalta Sulkavalle. Reitti soveltuu mainiosti vasta-alkajille sekä perheille. Turvallisen reitin varrella on taukopaikkoja, majoitus- ja ruokapalvelut Oravanpesillä ja Tiittalan kartanossa sekä nähtävyyksiä.

Meiltä voit vuokrata kanootin ja varusteet. Perehdytämme melojat reitille ja toivomuksienne mukaan kuljetuspalvelumme noutaa teidät takaisin lähtöpisteeseen!

Tärkeää tietoa vesitilanteesta: olemme luonnon armoilla täällä latvavesillä, ja siitä syystä keskikesällä melottavuus voi olla heikompaa.

Melontasuunnitelmat pitää aina ehdottomasti käydä kanssamme läpi ajoissa, ettei tule yllätyksiä.

HUOM: Kesän 2022 uutuutena pyöräilyreitti Sulkavalta takaisin Juvalla, mukaellen melonnan taukopaikkoja. Reitti soveltuu kaikenlaisille pyörille, meiltä vuokrattavissa sähköavusteiset läskipyörät sekä maastopyörä.

> Lue lisää!


Tutustu lähialueen palveluihin

Juva Camping sijaitsee vireän Vehmaan liikealueen ja Juvan keskustan välissä. Vehmaan risteysalueella matkaa noin kilometri ja keskustaankin vain reilut 2 kilometriä.

Vehmaan alueella on monenlaisia palveluita:

 • ABC-liikenneasema, joka on auki 24 h. ABC-asemalla on myös Sale.
 • Q-point lahja- ja sisustuskauppa
 • Tokmanni Juva
 • Juvan Autohuolto Oy
 • Kärkipyörä Oy
 • Juvan Rauta ja Maatalous Oy

Juvan keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä. Päivittäistavarakauppojen (K-Supermarket ja S-Market) lisäksi löydät sieltä lounasravintoloita, urheiluvaatteita ja -välineitä, kampaamoja, hierojia, apteekin ja paljon muuta.

Maassamme ainutlaatuisen viihtyisä, nautinnollinen kohde on Teahouse of Wehmais, matkaa Juva Campingilta sinne on vain 3 kilometriä Pieksämäen suuntaan.

Wanhan ajan tunnelmaa kosken kainalossa henkii Rapion Mylly, jossa ihana kesäkahvila. Kahvilassa on myllyn omista tuotteista leivottuja leivoksia ja myllypuodissa sekä lähialueen kaupoissa lisäaineettomia tuoreita myllytuotteita.

Juvalla tapahtuu

Juvalla tapahtuu koko kesän ajan. Partalan museoalue on avoinna, samoin Pattoin perintötila on avoinna ja opas paikalla, tarkista aikataulu www.juva.fi.

Tryffelikeskus on maassamme ainoa lajissaan. Kymmenisen vuotta sitten perustettu tryffelikeskus on ainoa tutkimuskeskus Suomessa, joka on erikoistunut tryffeleiden tutkimiseen.

Tässä on linkki Juvan tapahtumakalenteriin. http://www.juva.fi