Leirintä

Luonnonkaunis karavaanareiden suosikki

Leirintäalueemme on ollut vuosien ajan karavaanareiden suositusalue. Haluamme tarjota asiakkaillemme siistin, tasokkaan ja viihtyisän majoituksen. Pidämme huoltorakennuksemme siistissä kunnossa. Vilkkaassa käytössä on alueemme kaksi rantasaunaa; perinteinen puukiukaalla lämmitettävä sekä suihkuilla ja wc:llä varustettu tilava sähkösauna. Molemmista saunoista johtaa puiset kulkuväylät laiturille josta voi pulahtaa Jukajärven vilvoittavaan veteen!

Leirintäpaikkamme sijaitsevat väljästi tasaisessa mäntykangasmaastossa. Suurin osa paikoista ovat rannan tuntumassa järvinäköaloineen. Keittiö-, suihku- ja WC-rakennukset sekä lasten leikkipaikat ja grillauspaikat sijaitsevat lähietäisyydellä. Alue on tasainen ja siellä on helppo liikkua pyörätuolilla ja lastenrattaiden kanssa. Inva-WC ja lastenhoitohuone ovat kahvilarakennuksen yhteydessä.

Vaikka alue olisi täynnä, se tuntuu viihtyisältä, sillä jokaisella on mukavasti omaa tilaa ja huoltorakennuksissa riittää kapasiteettia.

> Hinnasto

Telttailu

Telttailijoille on varattu tasainen nurmialue rannasta. Keittiö-, suihku- ja WC-rakennukset sekä lasten leikkipaikat sijaitsevat lähietäisyydellä.

> Hinnasto


 

Tiesithän, että samalla kun majoitut Juva Campingillä, ehdit hyvin huollattaa autosi tai pistäytyä parturissa!

 

Puh. 050 449 1159  Puh. 050 567 5316
> Varaamaan > Lue lisää!